Ninebot E

Személyszállító robot

A Ninebot a legelképesztőbb szállítási eszköz. Vezetési élmény a test egyensúlyának kontrollálásával – csak előre és hátra dőléssel. A Ninebot képes érzékelni a vezető testtartását és ehhez mérten tartja meg az egyensúlyi állapotot. Az okostelefonok csatlakoztathatóak bluetooth-on keresztül, így biztosítva távirányítást vagy intelligens diagnosztikát. A Ninebot E szállítási súlya (a szabályzó kar nélkül) csak 23,5 kg, így hölgyek is könnyen tudják kezelni. Nagy kapacitású 670Wh akkumulátorral is fel lehet szerelni, mellyel a Ninebot futásteljesítménye akár 30-45km-re is növelhető.

0km
Futásteljesítmény
0km/óra
Maximális sebesség
0óra
Töltési idő
0kg
Nettó súly
0EUR
+ÁFA

A forint ár mindig az Unicredit Bank euro eladási árfolyamán értendő

Rendelés

Kísérő útitárs az autóban

A Ninebot szabályzó kar könnyedén levehető és a Ninebot fő tartó kerete kb. 20 kg. Ezért könnyedén betehető különböző méretű autók csomagtartójába. Így mindenhová magával viheti az autójában is.

A Ninebot-tal nem kell a forgalmi dugók és a lassú séta miatt aggódnia

A Ninebot a legjobb választás az 1-10 km távolságú utazáshoz. A 20 km/ órás maximális sebességével, a megfelelő rugózással és a 16 colos Michelin gumik kellően nagy tapadásával, a Ninebot simán halad át a fekvőrendőrökön és az útpadkákon. 1 km út elektromos költsége csak 1 cent. De a legvonzóbb az egészben az, hogy könnyedén és forgalmi dugók nélkül érheti el úti célját, míg mások elakadtak a forgalmi dugóban.

Elegancia, minőség és őszinteség

Még a távirányító kulcs külleme ezüst mintázatú csontszínű porcelán, mely sima tapintású és igazán kézre álló. A négy gomb lefedi valamennyi vezérlési feladatot. Egy egyéni ékszerdobozt biztosítunk a Ninebot távirányító kulcsnak, mellyel a kulcs igazi művészi alkotássá válik, s még akár nyakba akasztva is viselhetjük. Minden Ninebot-hoz 2 kulcs jár, így mindig van egy tartalék kulcs is.

 

Szórakoztató és könnyű

Nindroid alkalmazás már elérhető az Apple App Store-ban, vagy egyéb Android app helyeken. Az App-nak van autó műszerfal funkciója, távirányító funkciója, megoszthatjuk rekordjainkat, valamint elérhető az online diagnosztika és servíz, testre szabhatja Ninebot-ját , mivel a funkciók tárháza jövőben egyre bővül. A Ninedroid szórakoztatóbbá és könnyebben használhatóvá teszi Ninebot-ját.

Megerősített csomagolás

A Ninebot csomagolása kiállta a legvadabb szállítási körülményeket is. Belső sérülés nélkül ellenáll a dobálásnak, vagy a különböző szögekből 1,5 méter magasból való leejtésnek is. A csomagolás is egy olyan dolog, amivel törődünk!

A fő keret csomagolási méretei:
620 mm (hosszúság) x 440 mm (szélesség) x 470 mm (magasság)

A szabályzó kar csomagolási méretei:
1140 mm (hosszúság) x 140 mm (szélesség) x 95 mm (magasság)

Highlight

Passzív biztonsági design

A biztonságos vezetés mindig a legfontosabb a Ninebot Csapatának.
A repüléstechnikából átvett megkettőzött technológiának köszönhetően, ha az egyik rendszer nem működik megfelelően, akkor a másik rendszer átveszi a munkát és biztosítja a zavarmentes működést.


Pozitív biztonsági design

Automatikus sebességhatár riasztó
A Ninebot smart limit rendszere az akkumulátor töltöttségével és a vezető testsúlyával kalkulálva kiszámolja a maximális sebességet és biztosítja a biztonságos vezetést. Ha egyszer meghaladtunk a maximális sebességet a Ninebot fokozatosan lelassul, beszabályozza a maximális sebességet és biztosítja az Ön biztonságát.

Lassulási riasztó
A Ninebot érzékeli a lassulás sebességét, vibrál és hangjelzést ad ki, ha ez túl gyors.

Túlterhelés riasztó
A Ninebot vibrál és riaszt, ha a kimeneti teljesítmény közel van a maximális határhoz.

Intelligens riasztó
Rendszerhiba esetén, alacsony akkumulátor töltöttség esetén, a váz biztonsági határon túli felmelegedése esetén az intelligens riasztó bekapcsol és automatikusan csökkenti a sebességet.

Könnyebb, gyorsabb, erősebb

Nagy merevségű és szilárdságú acél kerékagyat és ötvözött acél dugót a német Bayer felni és küllő öltözteti fel. A Ninebot kereke nagy lengéscsillapítással és ellenállással rendelkezik, míg teljes súlya csupán csak 1 kg.

A magnéziumötvözet vázzal , mely 15%-kal erősebb és 35%-kal könnyebb, mint az al-magnézium ötvözetből készült váz, a Ninebot keret mindössze 1,7 kg.

A Ninebot akkumulátor Tesla Model S szuper lítium cellákból áll, mely 50%-kal erősebb a hagyományosnál. Két külön akkumulátor alkotja a tápegységet, mely dupla biztonságot nyújt a vezetéshez. Továbbá az akkumulátor rendelkezik UL, UN38.3 minősítéssel. Szállítható olyan expressz szállító cégekkel mint a UPS, a FedEx stb.

Elegancia, minőség és őszinteség

A Ninebot felszerelhető különböző színű dekoratív dísztárcsákkal, mint tengerkék, bordó vagy lime.

Minden Ninebot tudatos tervezés, precíz gyártás és szigorú tesztelés után kerül forgalomba. Ez két évet és tucatnyi különböző változatot jelent, míg bemutathatjuk Önnek a jelenlegi elegáns, tartós, kényelmes és biztonságos Ninebot-ot.

A Ninebot távirányító kulcs igen tömör. Rakhatja zsebbe vagy hordhatja nyakba akasztva. Minden megnyomás kellemes érzés, a kék fény pedig mindig figyelmeztető.

Kevesebb széndioxid kibocsájtás, kevesebb gyaloglás
Hatékony SVPWM motorvezérlő technológia és sebességváltó, ultra könnyűsúlyú kocsiszekrény, automatikus fékezési és gyorsulási energia újrahasznosító rendszer, zéró szén-dioxid kibocsájtás.

Rendelés

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Melyik Ninebot-ot szeretné? (kötelező)

Számlázási cím (kötelező)

Egyéb megjegyzés